Skip to the content

Rigtig god jul og godt nytår!

2019 er fløjet af sted, og det har været en fantastisk rejse.

Mit firma går nu ind i det 5. år, og jeg er glad og taknemmelig over de kunder og samarbejdspartnere jeg møder på min vej, og som er med til at gøre min hverdag spændende og berigende.

Jeg nyder at følge mine kunders rejse, som jeg bliver en tæt del af. Forretningsudvikling og kommerciel rådgivning og strategi har vejet tungt hos mine kunder i 2019. Og det er en stor glæde at følge dem tæt undervejs i hele forløbet.

2019 blev også året, hvor mine oplæg om Instagram og markedsføring virkelig tog fart. Både mine egne kurser og workshops samt de oplæg jeg afholder rundt omkring hos virksomheder og netværksgrupper. Det har været fedt at mærke den meget positive respons og feedback. Og jeg glæder mig til 2020 hvor jeg fortsætter med at holde oplæg og kurser.

Jeg runder 2019 af med opstart af endnu et spændende projekt. Jeg har startet et samarbejde med prof golfspiller Peter Launer Bæk, og er samtidig trådt ind i Launer Bæk Netværket. Jeg har givet Peter et sponsorat, hvor jeg hjælper med kommerciel rådgivning, strategi og forretningsudvikling. Dette samarbejde ser jeg meget frem til i 2020.

Jeg glæder mig til at se jer derude i 2020. Ha det godt så længe.

Kærlig hilsen Ane

Kan jeg hjælpe dig?

Kontakt mig for et uforpligtende møde