Skip to the content

Morgensmøde:

Boost din markedsføring

Få konkrete redskaber til at blive mere effektiv i din markedsføring. Det kan optimere din tid og du kan skabe synlige og bedre resultater. Du får lette, anvendelige tips, to do lister, eksempler på cases og mulighed for at netværke og sparre med resten af gruppen.

Hvad får du:

  • Redskaber til at komme videre med din markedsføring og få den ud over rampen
  • Forståelse for de forskellige medier, så du kan skabe bedre resultater
  • Brugen af de sociale medier i din samlede markedsføringsplan
  • Du får anvendelige tips, eksempler på do's and don's og en god sparring på dine egne problemstillinger undervejs. 

Hvem er du?

Du arbejder i en lille eller mellemstor virksomhed, hvor du er arbejder med marketing og kommunikation, og er enten godt igang med markedsføringen eller er kun lige i opstartsfasen.


Tid, sted og pris

Seminaret finder sted 4.6 2019 på Karmaloftet i Sønderborg fra kl. 9-11.00. Der vil blive serveret kaffe og the og en bolle.  

Pris 250 kr. eks. moms. Begrænsede antal pladser. 

I er en lille, eksklusiv flok, så der er tid til spørgsmål, sparring og netværk undervejs.

TILMELD dig her.

 

 

 

Tidligere deltagere siger: 

Pernille Albers, Interiør StylistTak til Ane for en fantastisk aften. Sjovt og spændende og meget givende foredrag. Alle der ønsker mere info om sociale medier og hvordan man lettere når sine kunder -bare kontakt Ane! 

Søs Nielsen, Marketingkoordinator INTERSPORT Group: Tak for en super spændende aften Ane! Kanon input, som summer godt i hovedet. Det var super interessant og kanon arbejde af Ane.

Mai Joo, Allestedlund Blomster: Super aften! Lærerigt og forfriskende.

Klaregade 14: Tak for en inspirerende aften. Ane kan vi varmt anbefale.

Line Borup, Privat sygeplejerske: Jeg havde den store ære, at være inviteret til seminar i marketing hos Ane. Jeg havde ikke de store forventninger, da jeg intet kendte til Ane, men for hulan da! Alt var bare perfekt! Skøn og varm velkomst, fantastiske lokaler, den dejligste mad, vanvittigt spændende mennesker og så ikke mindst Ane.... hun er bare så dejlig! God Til at forklarer, så alle er med og kom godt rundt om det hele. Jeg har været på vanvittigt mange af den slags kurser, men dette her var klart det, jeg fik mest ud af. Så mange gode ideer summede i mit hoved, da jeg glad og mæt, kørte hjem. 

Kate Garfalk, Hypnoterapeut: Meget lærerigt seminar, kan varmt anbefales.

Pernille Brygger, IndretningJeg har famlet lidt rundt i blinde ang. markedsføring og ikke rigtig vidst, hvor jeg skulle bruge min energi. Jeg har gjort mig mange tanker og knap så mange handlinger Men efter i går har jeg lyst til at springe ud i det og se hvad der virker for mig. 

Kan jeg hjælpe dig?

Kontakt mig for et uforpligtende møde