Skip to the content

Morgensmøde:

Boost din markedsføring

Få konkrete redskaber til at blive mere effektiv i din markedsføring. Det kan optimere din tid og du kan skabe synlige og bedre resultater. Du får lette, anvendelige tips, to do lister, eksempler på cases og mulighed for at netværke og sparre med resten af gruppen.

Sidder du inde med spørgsmål som:

  • Hvordan får jeg struktur og en rød tråd i min markedsføring?
  • Teori og praksis om markedsføring og de sociale medier
  • Hvilke medier giver værdi for min forretning?
  • Hvordan får jeg det optimale ud af min markedsføring
  • Målgruppeanvendelse

På dette Seminar får du konkrete redskaber til at komme videre med din markedsføring og skabe bedre resultater. 

Du får anvendelige tips, eksempler på do's and don's og en god sparring på dine egne problemstillinger undervejs. 

Hvad får du:

  • Redskaber til at komme videre med din markedsføring og få den ud over rampen
  • Forståelse for de forskellige medier, så du skaber bedre resultater
  • Brugen af de sociale medier i din samlede markedsføringsplan

Hvem er du?

Du arbejder i en lille eller mellemstor virksomhed, hvor du er arbejder med marketing og kommunikation, og er enten godt igang med markedsføringen eller er kun lige i opstartsfasen.


Tid, sted og pris

Seminaret finder sted 2.5 2019 centralt sted i Odense kl. 8-10.00. Der vil blive serveret kaffe og the og en croissant.  Pris 450 kr. eks. moms. Begrænsede antal pladser. 

I er en lille, eksklusiv flok, så der er tid til spørgsmål, sparring og netværk undervejs.

Tidligere deltagere siger: 

Pernille Albers, Interiør StylistTak til Ane for en fantastisk aften. Sjovt og spændende og meget givende foredrag. Alle der ønsker mere info om sociale medier og hvordan man lettere når sine kunder -bare kontakt Ane! 

Søs Nielsen, Marketingkoordinator INTERSPORT Group: Tak for en super spændende aften Ane! Kanon input, som summer godt i hovedet. Det var super interessant og kanon arbejde af Ane.

Mai Joo, Allestedlund Blomster: Super aften! Lærerigt og forfriskende.

Klaregade 14: Tak for en inspirerende aften. Ane kan vi varmt anbefale.

Line Borup, Privat sygeplejerske: Jeg havde den store ære, at være inviteret til seminar i marketing hos Ane. Jeg havde ikke de store forventninger, da jeg intet kendte til Ane, men for hulan da! Alt var bare perfekt! Skøn og varm velkomst, fantastiske lokaler, den dejligste mad, vanvittigt spændende mennesker og så ikke mindst Ane.... hun er bare så dejlig! God Til at forklarer, så alle er med og kom godt rundt om det hele. Jeg har været på vanvittigt mange af den slags kurser, men dette her var klart det, jeg fik mest ud af. Så mange gode ideer summede i mit hoved, da jeg glad og mæt, kørte hjem. 

Kate Garfalk, Hypnoterapeut: Meget lærerigt seminar, kan varmt anbefales.

Pernille Brygger, IndretningJeg har famlet lidt rundt i blinde ang. markedsføring og ikke rigtig vidst, hvor jeg skulle bruge min energi. Jeg har gjort mig mange tanker og knap så mange handlinger Men efter i går har jeg lyst til at springe ud i det og se hvad der virker for mig. 

Kan jeg hjælpe dig?

Kontakt mig for et uforpligtende møde