Skip to the content

Freelance Marketing

Hvorfor Freelance Marketing?

Mange små og mellemstore virksomheder står med alle kasketterne på, og har svært ved at få overskud til markedsføringen. Dette kan, for nogle, ende i at det bliver ustruktureret og meget mere tidskrævende end det nødvendigvis behøver at være, uden faktisk at skabe resultater.

Skab resultater og optimer på din tid.

Sammen kan vi skabe et overblik over din markedsføring, hvor vi aller først tager udgangspunkt i din målgruppe, og taler derefter omkring dine virksomhedsmål/salg/position på markedet/konkurrenter for at finde ind til hvordan vi bedst og mest optimalt laver den målrettede markedsføring. Dette munder ud i at jeg helt konkret bliver din højre hånd, og tager over på de ting, der vedrører markedsføringen. 

Som din marketingspecialist og sparringspartner, kan jeg bistå og lede processen i tæt samspil med dig. Som Freelance hjælper jeg dig med at få lavet en strategi, så du følger en plan hen over året. Jeg sørger for at der er en rød tråd, sammenhæng og et strategisk fokus i forhold til virksomhedens mål, og sammen går vi efter at skabe resultater.

Få f.eks. hjælp til:

  • At styre de sociale medier?
  • Opdatering af hjemmeside
  • Håndtering af nyhedsbreve
  • Grafiske løsning
  • Medievalg og indrykninger i f.eks. aviser, radioer mv. 

Mere inspiration?

Se her hvordan mine samarbejder med andre kunder har været og læs om deres erfaringer med samarbejdet.

Kan jeg hjælpe dig?

Kontakt mig for et uforpligtende møde