Skip to the content

Brug de sociale medier strategisk og opnå optimal effekt.

Som sparringspartner og Marketing Manager for din virksomheds markedsføring kan jeg hjælpe med strategi og eksekvering på de sociale medier.

Det kan godt være en jungle og det går så stærkt på de sociale medier, at det kan være svært at nå at følge med. Her kan jeg bistå jer med gode råd samt at lægge en konkret plan for hvordan der opnåes størst respons og synlighed.

En social mediestrategi skal stemme overens med den øvrige marketingplan, så indholdet på de sociale medier stemmer overens med de overordnede mål samt de øvrige medier. På den måde skabes der størst synergi og salg.

Erfaringerne siger, at jo bedre man er forberedt og jo mere kommunikationen er strategisk planlagt, des større resultat og respons.

Jeg hjælper med:

  • Udvikling og implementering af social mediestrategi i overensstemmelse med øvrige medievalg
  • Implementering af opslag/kampagner på Instagram/Facebook/Linked in
  • Analyse på jeres indsatser og kontinuerlig optimering
  • Tekstforfatning og billedevalg

Case: Strategi og eksekvering på sociale medier

Guldsmedforretning i Odense C.

Overordnet strategi og mål samt eksekvering af indhold til de sociale medier (Facebook og Instagram).

Case: AC Mad

Privat Dining og Firmafrokostordninger.

Udvikling, opsætning og vedligeholdelse af www.acmad.dk samt overordnet planlægning og strategi af markedsføringstiltag og sociale medier.

Ann Charlotte Breith, ejer udtaler:

"Jeg har arbejdet sammen med Ane i en længere periode, og jeg kan mærke en mærkbar forskel i kundehenvendelser og salg efter vores samarbejde er startet.

Ane varetager al min kommunikation på de forskellige platforme og har også lavet mit website, så det hele får en rød tråd og spiller sammen. Jeg har ligeledes stor glæde af at kunne sparre med Ane i forhold til min forretningsudvikling. Hun møder mig hvor jeg er, og kommer altid med konstruktiv og brugbare inputs. Jeg er rigtig glad for mit samarbejde med Ane og giver hende min anbefaling herfra."

Kan jeg hjælpe dig?

Kontakt mig for et uforpligtende møde