Skip to the content

Skab resultater med en målrettet strategi

Som din virksomheds Marketing Manager og sparringspartner kan jeg hjælpe med at få udarbejdet en marketingstrategi og en plan for eksekvering.

Herunder definition af målgruppe og en strategi for hvordan du skal kommunikere til din målgruppe samt på hvilke medier.

Jeg møder jer der hvor I er, og tager udgangspunkt i jeres forretning, hvorfra vi sammen, målrettet arbejder mod jeres ønskede resultater.

 

Udarbejdelse af strategisk plan skaber ro og resultater

Med en strategisk plan for kommunikationen kan vi sammen sikre, at der kontinuerligt arbejdes målrettet med virksomhedens markedsføring og fremdrift. Der vil selvfølgelig altid være uforudsete situationer, som jeg som din sparringspartner, kan hjælpe med at løse og sørge for den videre fremdrift. 

Jeg møder jer der hvor I er, og tager udgangspunkt i jeres forretning, hvorfra vi sammen, målrettet arbejder mod jeres ønskede resultater.

 

 

 


Eksekvering af marketingindsatserne

Ud fra marketingplanen og strategien, kan jeg hjælpe med at eksekvere opgaverne - få udarbejdet annoncer, opslag til de sociale medier, opdatering på websitet el. lign.

Hvis I ønsker at eksekvere selv kan jeg fungere som sparringspartner, og løbende være med til at sikre den røde tråd samt hjælpe med analyse på performance.

Analyser på indsatserne

Ved hjælp af f.eks. Google Analytics, Facebook Insights eller andre måleredskaber kan marketingindsatserne måles, og derfra skal kommunikationen tilrettes og optimeres undervejs. Analyseværktøjerne bør bruges jævnligt for hele tiden at sikre retning og værdi.

At fastholde og lave en kontinuerlig, dynamisk indsats, der analyseres løbende, er vigtig for virksomhedens resultater, og bidrager positivt til bundlinien. 

Kontakt mig her

Har du spørgsmål eller ønsker at booke en uforpligtende snak.