Skip to the content

Ydelser

Marketing Managment

Marketing med viden og indsigt.

På freelance basis hjælper jeg dig med at målrette, styre og skabe resultater. Med strategisk indsigt krydret med en projektleder-åre, kan jeg hjælpe din virksomhed med at komme i mål med jeres marketingprojekter. Sammen med mit brede netværk af grafikere, designere, tekstforfattere, trykkerier og tekniske udbydere, byder jeg ind med kompetente og intelligente løsninger, designet til din virksomhed - og med en fast støtte hele vejen igennem projektet.

Marketingstrategi

Som din Marketing Manager og sparringspartner kan jeg udarbejde virksomhedens marketingstrategi og marketingplaner. Jeg har ligeledes arbejdet med mange mindre virksomheder, hvor strategien for tilgangen til markedet er mindst lige så væsentligt. Så ofte bliver det en kommerciel og udviklingsorienteret løsning, jeg laver sammen med kunden.
I dit tempo finder vi vejen til markedet, definere målgruppe og strategi for hvordan man skal kommunikere til markedet. 

Udarbejdelse af strategisk plan skaber ro og resultater. Læs mere her.

Website udvikling

Udvikling af fleksibelt og moderne website i CMS Umbraco. Systemet er let og brugervenligt og giver dig mulighed for selv at bygge dine sider op, lægge billeder og tekst på og ændre de ting, du har behov for løbende. Læs mere om website i Umbraco her.

Sociale medier

Brug de sociale medier strategisk og opnå optimal effekt.

Som sparringspartner og Marketing Manager for virksomhedens markedsføring, hjælper jeg med strategi og eksekvering på de sociale medier.

Det kan godt være en jungle og det går så stærkt på de sociale medier, at det kan være svært at nå at følge med. Her kan jeg bistå jer med gode råd samt at lægge en konkret plan for hvordan der opnåes størst respons og synlighed.

En social mediestrategi skal stemme overens med den øvrige marketingplan, så indholdet på de sociale medier stemmer overens med hvad der ellers bliver gjort i markedsføringen. På den måde skabes der størst synergi og salg. Læs mere om hvordan du kan få hjælp til de sociale medier her.

Hvordan kommer du igang?

Jeg møder dig der hvor du er, og tager udgangspunkt i din forretning hvorfra vi sammen, målrettet arbejder mod de resultater du ønsker dig. Kontakt mig her.

 

Kan jeg hjælpe dig?

Kontakt mig for et uforpligtende møde