Skip to the content

Happelshop

En eksklusiv modeshop på nettet og med fysisk butik i Odense med et stort udvalg af eksklusive og internationale brands.

Strategisk og kommercielt arbejde om optimering og salg via webshop og i den fysiske forretning. 

Skovgaard Guldsmed og urmager

Strategi og eksekvering Sociale medier

Guldsmedforretning og urmager i Odense C og i Rosengårdcentret.

Jeg har været behjælpelig med den overordnet digitale strategi og mål samt eksekvering af indhold til de sociale medier (Facebook og Instagram).

CLAY Keramikmuseum Danmark

Medievalg og eksekvering af kampagne i forbindelse med den enestående udstilling SALTO.

I foråret 2019 har jeg ligeledes stået for medievalg og eksekvering af udstillingen Ceramic Momentum. 

 

Website og sociale medier for Optikerne

"Hjemmesiden er bygget i Umbraco, som gør det nemt for os at justere og tilføje til hjemmesiden efterfølgende. Ane er yderst dygtig og kompetent til sit arbejde, og hun er  meget professionel i sin arbejdstilgang og har været en uvurderlig samarbejdspartner.
Vi har også benyttet os af Anes fremragende marketingskurser. Ane er en god og tålmodig formidler, og vi er meget glade for at have deltaget i kurserne. Vi giver Ane de varmeste anbefalinger."
Malene Sørup

AC Mad

Privat Dining og Firmafrokostordninger.

Udvikling, opsætning og vedligeholdelse af www.acmad.dk samt overordnet planlægning og strategi af markedsføringstiltag.

Ann Charlotte Breith, ejer udtaler:

"Jeg har arbejdet sammen med Ane i en længere periode, og jeg kan mærke en mærkbar forskel i kundehenvendelser og salg efter vores samarbejde er startet.

Ane varetager al min kommunikation på de forskellige platforme og har også lavet mit website, så det hele får en rød tråd og spiller sammen. Jeg har ligeledes stor glæde af at kunne sparre med Ane i forhold til min forretningsudvikling. Hun møder mig hvor jeg er, og kommer altid med konstruktiv og brugbare inputs. Jeg er rigtig glad for mit samarbejde med Ane og giver hende min anbefaling herfra."

Tinne Thorup Boligdesign

For Tinne Thorup Boligdesign har jeg udviklet hjemmeside samt visuel identitet. Derudover har jeg hjulpet Tinne videre med de sociale medier og optimering af profiler.

Website og nyhedsbrev for Tine Balle Hairstudio

Opsætning, grafisk udførelse og eksekvering af hjemmeside og løbende nyhedsbreve til Tine Balle Hairstudio

Et fynsk Ma'hus blev bygget op

"Thaisen Ma'hu"Ane har hjulet os med markedsføring og kreativ konceptudvikling af vores Ma'hus. Hun har været aktiv sparringspartner på projektet og stået som torvholder på de kreative løsninger, medievalg og opbygning af Facebookside. Ligeledes har Ane leveret vores website og hjulpet os hele vejen frem til - og efter åbningen. Vi bruger løbende Anes sparring på den daglige markedsføring. Vi kan på det varmeste anbefale Ane."

Direktør Stina Thaisen

Udvikling af tre websites

Opbygning af tre kørende websites - alle lavet i Umbraco. Med store fordele i at køre det hele i et backend system, hvor redaktøren har stor fleksibilitet og nem tilgang til fælles mediebanker og alle funktioner.

Cafe Unika

Website udvikling, opsætning og grafisk layout til Cafe Unika i Odense.

Prof. golfspiller Peter Launer

Jeg er stolt af at sponsorere Prof. golfspiller Peter Launer. Jeg hjælper ham med den kommercielle del, opbygning af sponsorpakker, kommunikation, sponsoraftaler og har også opbygget hans hjemmeside.

Kan jeg hjælpe dig?

Kontakt mig for et uforpligtende møde