Skip to the content

Hotel Knudsens Gaard

Jeg hjælper Hotel Knudsens Gaard med markedsføring og løbende udvikling på de digitale medier. Derudover har jeg udviklet deres website inkl. opsætning, kreativ stil/tone og tekster. Siden er lavet i Umbraco på både dansk og engelsk.

Website for Tine Balle Hairstudio

Opsætning, grafisk udførelse og hjemmeside til Tine Balle Hairstudio

Blog

Cille Fjord er een af Odenses mest populære bloggere, og jeg er glad for at kunne være med til at skabe hendes digitale univers/blog.

Norma Denmark

Seje prints og gode kvaliteter til børn fra præmatur til 8 år. 

Norma Denmark laver økologisk og dansk produceret tøj til børn. 

Det er en stor fornøjelse at hjælpe med udviklingen, strategi og markedsføring af Norma Denmark. 

CLAY Keramikmuseum Danmark

Medievalg og eksekvering af kampagne i forbindelse med den enestående udstilling SALTO.

I foråret 2019 har jeg ligeledes stået for medievalg og eksekvering af udstillingen Ceramic Momentum. 

 

Tinne Thorup Boligdesign

For Tinne Thorup Boligdesign har jeg udviklet hjemmeside samt visuel identitet. Derudover har jeg hjulpet Tinne videre med de sociale medier og optimering af profiler.

Fotograf Linda Rodriguez

Linda er bosiddende i USA og arbejder som fotograf. Jeg hjalp hende med udarbejdelse af logo, navn og hele den visuelle identitet på websitet. En skønt samarbejde.

Linda udtaler:

“Ane har igennem hele processen lyttet til de mange ideer og visioner, jeg har haft. Hun har skabt den røde tråd, og formået hele tiden at bevæge os frem mod målet. Hun er en stærk projektleder med stor menneskelig indsigt, og det er en sand fornøjelse at arbejde sammen med hende."

Galleri Nijenkamp

Jeg hjælper Galleri Nijenkamp med de kommercielle og strategiske tiltag for Galleriet. Dette inkluderer markedsstrategi og marketingtiltag.

AC Mad

Privat Dining og Firmafrokostordninger.

Udvikling, opsætning og vedligeholdelse af www.acmad.dk samt overordnet planlægning og strategi af markedsføringstiltag.

Ann Charlotte Breith, ejer udtaler:

"Jeg har arbejdet sammen med Ane i en længere periode, og jeg kan mærke en mærkbar forskel i kundehenvendelser og salg efter vores samarbejde er startet.

Ane varetager al min kommunikation på de forskellige platforme og har også lavet mit website, så det hele får en rød tråd og spiller sammen. Jeg har ligeledes stor glæde af at kunne sparre med Ane i forhold til min forretningsudvikling. Hun møder mig hvor jeg er, og kommer altid med konstruktiv og brugbare inputs. Jeg er rigtig glad for mit samarbejde med Ane og giver hende min anbefaling herfra."

Strategi og eksekvering

Guldsmedforretning i Odense C.

Overordnet strategi og mål samt eksekvering af indhold til de sociale medier (Facebook og Instagram).

Marketingansvarlig for Digital Process

Ansvarlig for markedsføringen af Digital Process samt ekskevering af kommericielle tiltag i markedet. 

Kenneth Birk, ejer, udtaler:

”Vi har været meget tilfredse med Ane’s indsats i forbindelse med opbygning af Digital Process ApS, hvor hun har været ansvarlig for alt marketing. Hun har leveret alt i høj kvalitet og til tiden. Vi har store forventninger til det videre samarbejde med den løbende markedsføring af vores koncept på LinkedIn.”

Et fynsk Ma'hus blev bygget op

"Thaisen Ma'hu"Ane har hjulet os med markedsføring og kreativ konceptudvikling af vores Ma'hus. Hun har været aktiv sparringspartner på projektet og stået som torvholder på de kreative løsninger, medievalg og opbygning af Facebookside. Ligeledes har Ane leveret vores website og hjulpet os hele vejen frem til - og efter åbningen. Vi bruger løbende Anes sparring på den daglige markedsføring. Vi kan på det varmeste anbefale Ane."

Direktør Stina Thaisen

Udvikling af tre websites

Opbygning af tre kørende websites - alle lavet i Umbraco. Med store fordele i at køre det hele i et backend system, hvor redaktøren har stor fleksibilitet og nem tilgang til fælles mediebanker og alle funktioner.

Grafisk redesign og strategi.

"Igennem samarbejde med Ane, har jeg fået redesignet hele det visuelle udtryk inkl. udarbejdelse af website. Udover det strategiske overblik, er Ane god i den kreative sparring og ved hvordan tingene hænger sammen og skal se ud for at opnå den rette effekt. Jeg har fået et stærkt fundament og afsæt, hvor Ane fremadrettet skal være sparringspartner på den løbende markedsføring." 

Ejer og Senior Konsulent John Vellema

Klaregade 14

Luksus dametøjsforretning i Odense C. 

Formidling og projektledelse af ny webshop efteråret 2018.

Derudover optimering og strategi for markedsføringen på sociale medier og nyhedsbreve. 

Kan jeg hjælpe dig?

Kontakt mig for et uforpligtende møde