Skip to the content

Happelshop

En eksklusiv modeshop på nettet og med fysisk butik i Odense med et stort udvalg af eksklusive og internationale brands.

Strategisk og kommercielt arbejde om optimering og salg via webshop og i den fysiske forretning. 

CLAY Keramikmuseum Danmark

Medievalg og eksekvering af kampagne i forbindelse med den enestående udstilling SALTO.

I foråret 2019 har jeg ligeledes stået for medievalg og eksekvering af udstillingen Ceramic Momentum. 

 

Hotel Knudsens Gaard

Jeg hjælper Hotel Knudsens Gaard med markedsføring og løbende udvikling på de digitale medier. Derudover har jeg udviklet deres website inkl. opsætning, kreativ stil/tone og tekster. Siden er lavet i Umbraco på både dansk og engelsk.

Website og nyhedsbrev for Tine Balle Hairstudio

Opsætning, grafisk udførelse og eksekvering af hjemmeside og løbende nyhedsbreve til Tine Balle Hairstudio

Website og sociale medier for Optikerne

"Hjemmesiden er bygget i Umbraco, som gør det nemt for os at justere og tilføje til hjemmesiden efterfølgende. Ane er yderst dygtig og kompetent til sit arbejde, og hun er  meget professionel i sin arbejdstilgang og har været en uvurderlig samarbejdspartner.
Vi har også benyttet os af Anes fremragende marketingskurser. Ane er en god og tålmodig formidler, og vi er meget glade for at have deltaget i kurserne. Vi giver Ane de varmeste anbefalinger."
Malene Sørup

Blog

Cille Fjord er een af Odenses mest populære bloggere, og jeg er glad for at kunne være med til at skabe hendes digitale univers/blog.

Tinne Thorup Boligdesign

For Tinne Thorup Boligdesign har jeg udviklet hjemmeside samt visuel identitet. Derudover har jeg hjulpet Tinne videre med de sociale medier og optimering af profiler.

Strategisk kommunikation

Dette inkluderer markedsstrategi og marketingtiltag.

AC Mad

Privat Dining og Firmafrokostordninger.

Udvikling, opsætning og vedligeholdelse af www.acmad.dk samt overordnet planlægning og strategi af markedsføringstiltag.

Ann Charlotte Breith, ejer udtaler:

"Jeg har arbejdet sammen med Ane i en længere periode, og jeg kan mærke en mærkbar forskel i kundehenvendelser og salg efter vores samarbejde er startet.

Ane varetager al min kommunikation på de forskellige platforme og har også lavet mit website, så det hele får en rød tråd og spiller sammen. Jeg har ligeledes stor glæde af at kunne sparre med Ane i forhold til min forretningsudvikling. Hun møder mig hvor jeg er, og kommer altid med konstruktiv og brugbare inputs. Jeg er rigtig glad for mit samarbejde med Ane og giver hende min anbefaling herfra."

Strategi og eksekvering

Guldsmedforretning i Odense C.

Jeg har været behjælpelig med den overordnet digitale strategi og mål samt eksekvering af indhold til de sociale medier (Facebook og Instagram).

Et fynsk Ma'hus blev bygget op

"Thaisen Ma'hu"Ane har hjulet os med markedsføring og kreativ konceptudvikling af vores Ma'hus. Hun har været aktiv sparringspartner på projektet og stået som torvholder på de kreative løsninger, medievalg og opbygning af Facebookside. Ligeledes har Ane leveret vores website og hjulpet os hele vejen frem til - og efter åbningen. Vi bruger løbende Anes sparring på den daglige markedsføring. Vi kan på det varmeste anbefale Ane."

Direktør Stina Thaisen

Udvikling af tre websites

Opbygning af tre kørende websites - alle lavet i Umbraco. Med store fordele i at køre det hele i et backend system, hvor redaktøren har stor fleksibilitet og nem tilgang til fælles mediebanker og alle funktioner.

Grafisk redesign og strategi.

"Igennem samarbejde med Ane, har jeg fået redesignet hele det visuelle udtryk inkl. udarbejdelse af website. Udover det strategiske overblik, er Ane god i den kreative sparring og ved hvordan tingene hænger sammen og skal se ud for at opnå den rette effekt. Jeg har fået et stærkt fundament og afsæt, hvor Ane fremadrettet skal være sparringspartner på den løbende markedsføring." 

Ejer og Senior Konsulent John Vellema

Cafe Unika

Website udvikling, opsætning og grafisk layout til Cafe Unika i Odense.

Prof. golfspiller Peter Launer

Jeg er stolt af at sponsorere Prof. golfspiller Peter Launer. Jeg hjælper ham med den kommercielle del, opbygning af sponsorpakker, kommunikation, sponsoraftaler og har også opbygget hans hjemmeside.

Sandra Nørgaard Hair

Udvikling af visuel identitet og opsætning af website for Sandra Nørgaard, frisør og stylist. 

Kan jeg hjælpe dig?

Kontakt mig for et uforpligtende møde