Skip to the content

CLAY Keramikmuseum Danmark

Kampagneplanlægning og eksekvering

CLAY har i dag en presse og kommunikationsafdeling, men stod med det konkrete behov, at der skulle bruges yderligere ressourcer op til en stor udstilling med Stentøjsmageren, Axel Salto. Udover en stærk pressedækning var der ved denne lejlighed også behov for en række yderligre tiltag for at øge opmærksomheden, og få flere besøgende til musseet.

Hvad kunne jeg hjælpe CLAY med?

Her kunne jeg byde ind med mine erfaringer og kompetencer og i samspil med CLAY få skabt en strategisk medieplan hvor vi mest optimalt nåede ud til målgruppen, og fik sat Salto og CLAY på landkortet. Undervejs var jeg sparringspartner og tovholder på den kreative udvikling af annoncer, outdoorplakater, Facebook opslag etc, for at sikre det rette fokus i budskaberne i de forskellige medier.

Medieplanen indeholdt en variation af de brede medier, som outdoor og annoncer i landsdækkende samt lokale medier og et udvalg af de digitale medier.

Andre tiltag

I mediedækningen blev der også tænkt i forskellige andre samarbejder for at nå ud til målgruppen, bl.a. med med Fyens Stiftstidendes loyalitetsklub, Stiften Fordele, hvor en række eksklusive arrangementer i forbindelse med udstillingen, blev skabt.

Ligeledes blev der indgået samarbejde med Instagram bloggere, der vil besøge udstillingen og blogge om besøget.

Opfølgning

Som opfølgning på hele kampagnen, bliver der løbende lavet undersøgelser på, hvorfra de besøgende har fået kendskab til CLAY og udstillingen. På den måde får vi skabt et billede af, hvordan medierne, medietrykket og indholdet har virket.

 

Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med CLAY om denne store opgave, og det sætter to streger under, at et godt og berigende samarbejde, viden og erfaringsudvekslinger gør en stor forskel i det samlede resultat. 

  • Marketingstrategi
  • Strategisk sparring
  • Medievalg og kanal synergier
  • Online kommunikation
  • Printannoncering

 

Kan jeg hjælpe dig?

Kontakt mig for et uforpligtende møde